ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ ЕЛЪН ХЕЪР БУТИК УСЛУГИ

ЗАМЯНА

В случай, че поръчаната и получена стока се окаже несъответстваща, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 30 дни от получаването ѝ. Към пратката трябва да бъде приложен и касовят бон.

РЕКЛАМАЦИИ

Нашата политика е да гарантираме, че вие сте доволни всеки път, когато правите поръчка. Ако не сте доволни от продукта, когато го получите или просто промените решението си, моля, върнете ни го в рамките на 28 дни от деня, в който сте получили поръчката си и ние ще ви възстановим сумата, която сте заплатили.
Нашият адрес за връщане е: гр. Асеновград, ул. Христо Ботев №45
Всички продукти се проверяват при връщането. Ако продуктът не е в първоначалното си състояние, повреден, с премахнати етикети или в непродаваемо състояние, ние няма да можем да ви възстановим сумата и може да се наложи да изпратим продуктите обратно към вас.
Рекламация може да бъде отказана в следните случаи:
  • При промяна цвета на косата (боядисване, изсветляване, матиране и т.н.)
  • При промяна на дължината на косата (подстригване)

Рекламация няма да бъде разглеждана в случай че:
  • При поръчка за коса + услуга зашиване на редове с или без клипси
  • При липсващ документ, доказващ покупка от нас
След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и ще възстановим дължимите суми в срок до 14 работни дни. Сумата ще бъде възстановена по банков път,които вие трябва да посочите във формулярът за рекламация.
 
Моля попълнете формата долу, за да изискате номер на върната стока.